Isenvad Skole

1. skoledag i indskolingen

Velkommen til Lucas og Julius

Hanne Bjelke Britorn den 12-09-2017
    Oplysning om hjælpemidler til ordblinde og andre med læse- stavevanskeligheder

Hanne Bjelke Britorn den 10-08-2017
    Til orientering ang. mobiltelefoner, Ipads og lign. i skoletiden.

Mange af skolens elever har deres mobiltelefon, Ipads, tablets eller lign. med i skole. Det kan være både til glæde og gavn, men desværre også til forstyrrelser.

Derfor har skolen disse regler for elevernes anvendelse af mobiltelefoner/Ipads/tablets eller lignende i skoletiden:
    - Når eleverne møder ind i klassen, afleverer de deres mobiltelefon, Ipad, tablet eller lign. i kassen til opbevaring.
    - Mobiltelefoner, Ipads og lign. opbevares i skoletiden i en aflåst kasse eller i et aflåst skab i klassen.
    - Mobiltelefoner, Ipads og lign. må anvendes til fagligt brug i timerne efter aftale med læreren/pædagogen.
    - Mobiltelefoner, Ipads og lign. må anvendes i frikvaterene, uden at forstyrre andre. (Det vil sige, at musik og andet lyd, kun høres med høretelefoner på)

I Indskolingen (Hold A og B) vurderer vi, at der ikke er behov for at medbringe hverken mobiltelefon, Ipad eller lign. elektroniske ting med i skolen.

I SFO tiden er det kun C- og D-holds elever der efter aftale med personalet, må anvende mobiltelefoner, Ipads og lign. elektroniske ting.

Der er masser af digital rum i skolen, hvor eleverne lærer at bruge de digitale værktøjer, der er til rådighed. Der er også brug for, at der er et analogt rum helt uden digital støj, hvor der er plads til, at man kan fordybe sig.

Vh. Hanne Britorn
    Afdelingsleder